Usuń członka
O co chodzi
Usuniesz członka z Workspace. Osoba ta natychmiast straci dostęp i nie będzie mogła już otworzyć Workspace. Raporty, które dotychczas utworzyła, pozostaną w Workspace.
Jak to zrobić
-
Otwórz zespół
W panelu nawigacyjnym kliknij Ustawienia → Zespół.
-
Wybierz członka
Kliknij na członka, którego chcesz usunąć.
-
Usuń
Kliknij Usuń lub odpowiednią ikonę.
-
Potwierdź
Potwierdź działanie w oknie dialogowym. Osoba ta zostanie natychmiast usunięta z Workspace.
Wynik
Członek został usunięty z Workspace i otrzyma wiadomość e-mail z powiadomieniem. Wszystkie raporty utworzone przez tę osobę pozostaną w Workspace — nie zostaną usunięte.