Видалити учасника
Про що йдеться
Ви видаляєте учасника з Workspace. Ця особа негайно втрачає доступ і більше не зможе відкрити Workspace. Створені нею раніше звіти залишаються у Workspace.
Як це зробити
-
Відкрити команду
У навігаційному меню натисніть Налаштування → Команда.
-
Вибрати учасника
Натисни на учасника, якого ти хочеш видалити.
-
Видалити
Натисни Видалити або відповідну іконку.
-
Підтвердити
Підтверди дію у діалоговому вікні. Ця особа буде негайно видалена з Workspace.
Результат
Учасник видалено з Workspace, і він отримає повідомлення електронною поштою. Усі звіти, створені ним до цього моменту, залишаться у Workspace — вони не будуть видалені.