Перейти до вмісту
До застосунку

Видалити джерело

Про що йдеться

Ви видаляєте джерело, за яким більше не хочете стежити. При цьому також видаляються всі пов’язані з ним канали та всі Updates цього джерела, зібрані до цього моменту.

Як це зробити

  1. Відкрий джерело

    Натисни у навігаційному меню на Джерела та виберіть джерело, яке хочете видалити.

  2. Почати видалення

    Натисни на меню джерела та виберіть Видалити.

  3. Підтвердження

    З’явиться діалогове вікно підтвердження. Натисни Видалити, щоб завершити процес.

Результат

Джерело, його канали та всі пов’язані Updates видалено з Workspace. Якщо ви хочете лише тимчасово призупинити джерело, а не видаляти його, замість цього вимкніть окремі канали.

Додаткові теми