Перейти до вмісту
До застосунку

Що станеться з моїми даними, якщо я розірву договір?

Коротка відповідь

Після скасування підписки доступ зберігається до кінця поточного періоду. Після цього Workspace переводиться на тариф Пробний період, а дані, що перевищують його квоти, видаляються.

Деталі

Протягом решти оплаченого терміну дії: Все залишається як і раніше. Ви маєте повний доступ до всіх джерел, Updates та звітів.

Після закінчення періоду: Workspace переходить на тариф Пробний період. Джерела, канали та Updates, що перевищують його квоти, будуть видалені. Звіти зберігаються в цих межах. Квоти тарифу Пробний період рахуються як загальна квота, а не помісячно.

Що слід зберегти заздалегідь:

Експортуйте важливі звіти — у форматі PDF, простого тексту або Markdown. Звіти, що перевищують квоту тарифу Пробний період, стануть недоступними після переходу на нижчий тариф.

Якщо ви хочете лише змінити тариф, а не втратити доступ: скористайтеся функцією «Змінити тариф» і виберіть дешевший тариф, не скасовуючи підписку повністю.