Перейти до вмісту
До застосунку

Чи можна вимкнути окремий канал, не видаляючи все джерело?

Коротка відповідь

Так. Ти можеш вимкнути кожен канал окремо. При цьому джерело та інші його канали залишаються активними.

Деталі

Джерела та канали в Picasi — це окремі рівні. Одне джерело (наприклад, «Muster AG») може мати кілька каналів — LinkedIn, YouTube, RSS. Кожен канал можна активувати або деактивувати незалежно від інших.

Як деактивувати канал:

Відкрий джерело, до якого належить канал. У списку каналів поруч із кожним каналом ви побачите перемикач. Натисни на нього, щоб призупинити канал. Перемикач зміниться на «Неактивний», і Picasi більше не буде завантажувати Updates з цього каналу.

Що станеться з наявними Updates?

Вже отримані Updates залишаться у вашій Inbox — вони не будуть видалені. Лише нові Updates більше не будуть завантажуватися, доки канал деактивовано.

Коли це доцільно?

Наприклад: ви стежите за конкурентом на LinkedIn та YouTube. Канал на YouTube не оновлюється вже кілька місяців. Ви деактивуєте його, щоб заощадити ресурси на зайві цикли оновлення. Як тільки конкурент знову почне публікувати відео на YouTube, ви зможете реактивувати канал одним кліком.

Повторне увімкнення:

Достатньо просто перемкнути той самий перемикач назад. Picasi почне завантажувати нові Updates під час наступного циклу оновлення.