İçeriğe geç
Uygulamayı aç

Üyeyi çıkar

Konu ne

Bir üyeyi Workspace’ten çıkarıyorsun. Kişi erişimini hemen yitirir ve Workspace’i artık açamaz. O ana dek oluşturduğu Report’lar Workspace’te kalır.

Nasıl yapılır

  1. Ekibi aç

    Gezinme çubuğunda Settings → Team üzerine tıkla.

  2. Üyeyi seç

    Çıkarmak istediğin üyeye tıkla.

  3. Çıkar

    Remove üzerine ya da karşılık gelen ime tıkla.

  4. Onayla

    Eylemi penceredeki onayla. Kişi hemen Workspace’ten çıkarılır.

Sonuç

Üye Workspace’ten çıkarıldı ve bir bildirim e-postası alacak. O ana dek oluşturduğu tüm Report’lar Workspace’te kalır — silinmezler.